Termeni & Condiții

Termeni și condiții de utilizare 

1. Condiții generale de utilizare

Utilizarea site-ului Chakana.ro, ChakanaVibes.ro, Chakana.me și ChakanaVibes.com (denumite în continuare, “website“ sau “website-uri“), proprietatea d-nei Ana-Maria Bogdan, persoană fizică, presupune acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor expuse mai jos. În momentul în care se accesează sau utilizează acest website, utilizatorii sunt obligați să accepte de facto termenii și condițiile de utilizare. Neacceptarea acestor termeni și condiții atrage obligația persoanei respective de a înceta accesarea site-ului.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal & Politica de confidențialitate 

Pentru a afla toate detaliile care te interesează, te rugăm să consulți nota de informare privind Prelucrarea datelor cu caracter personal (cookies) și  și Politica de confidențialite.  

3. Materialele și informațiile accesibile prin intermediul website-ului

Conținutul site-ului (texte, imagini, video, comentarii, grafice etc) și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea Ana-Maria Bogdan și sunt protejate de legislația în vigoare în Romania, în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe.

De asemenea, în ceea ce privește utilizarea, preluarea/ reproducerea conținutului, trebuie avute in vedere următoarele:

1. Conținutul site-ului (texte, grafice, imagini, tabele, video etc) poate fi utilizat exclusiv în scop personal.

2. Preluarea conținutului – orice preluare/utilizare integrală a materialelor publicate pe acest site se va face doar cu acordul scris acordat în prealabil de către Proprietar.

Este permisă preluarea a maximum 300 de semne/ caractere, fără spații, pe alte site-uri și doar cu specificarea sursei și cu link activ către pagina de unde a fost extras conținutul preluat, după următorul model: Sursa – Chakana.ro (cu link activ către pagina respectivă).

În cazul în care se dorește preluarea conținutului furnizat pe chakana.ro, în alte condiții decât cele menționate anterior, te rugăm să ne scrii, utilizând  formularul disponibil în pagina de Contact.

3. Este strict interzisă copierea, reproducerea sau vânzarea parțială sau integrală a conținutului preluat de pe website-ului chakana.ro.

4. Utilizatorii care furnizează informații către site-ul chakana.ro își asumă obligația de a nu încălca în nici un mod drepturile de autor pe care o terță persoană le-ar deține și accepta implicit ca răspunderea pentru încălcarea acestora le revine în totalitate.

5. Comentarii postate pe site de catre utilizatori – în privința conținutului postat de utilizatori (ex.comentarii), dreptul de autor și responsabilitatea asupra informațiilor le revin exclusiv utilizatorilor, site-ul nostru fiind doar hosting pentru informațiile respective. Proprietarul își rezerva dreptul de a modera și șterge orice comentarii care nu respecta dreptul la opinie al altor persoane, folosesc un limbaj indecent/agresiv/inadecvat, fără notificare prealabilă a autorului.

4. Responsabilitatea

Responsabilitatea informațiilor publicate chakana.ro revine în exclusivitate autorilor articolelor. Proprietarul nu-și asuma responsabilitatea pentru daunele presupuse sau reale care ar putea rezulta din aplicarea sau folosirea, directă sau indirectă, a afirmațiilor din aceste materiale, a tehnicilor, meditațiilor sau orice alte recomandări; responsabilitatea efectelor practicării celor menționate anterior revine în exclusivitate celor care aleg să le practice.

Informațiile sunt destinate cititorilor interesați și au un caracter informativ și educațional. Proprietarul nu dă niciun fel de garanții exprese sau implicite referitoare la conținutul articolelor publicate pe chakana.ro sau materialelor, oricare ar fi formatul lor, transmise ca urmare a unei comenzi. Prin urmare, cititorul își asumă întreaga responsabilitate pentru modul în care utilizarea informațiilor cuprinse în aceste articole.

În ceea ce privește ritualurile, meditațiile sau exercițiile recomandate, cititorul își asumă întreaga responsabilitate pentru utilizarea informațiilor furnizate și punerea lor în practică. Anumite meditații sau tehnicile de respirație pot necesită un aviz medical. Proprietarul recomandă respectarea în totalitate a indicațiilor prevăzute la fiecare ritual, meditație sau tehnică de respirație în parte.

5. Modificarea termenilor și a condițiilor

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul termenilor și condițiilor de utilizare, fără o notificare prealabilă a utilizatorului.