Servicii de marketing, digital și producție video pentru terapeuți

Motivație

Ceea ce ne motivează să susținem oamenii cu misiune

Această secțiune se adresează tuturor terapeuților și centrelor de terapie alternativă care sunt în căutarea unui partener pentru servicii de marketing, branding, digital, comunicare și promovare. Știm, poate că unora le poate părea surprinzător, dar ca parteneri și terapeuți ChakanaVibes, ne-am dorit să continuăm să folosim îndelungata experiență profesională pe care o avem în marketing, digital, afaceri și producție video pentru a susține dezvoltarea mai multor centre de terapie alternativă. Poate vă întrebați  de ce am face acest lucru? Simplu! Considerăm că nevoia oamenilor care-și asumă calea transformării de sine este pe zi ce trece mai mare.  În același timp, este loc pentru toți cei care-și asumă o așa misiune. Nu este vorba despre competiție, ci despre o cauză frumoasă pe care o servim împreună, fiecare în felul său.    

Provocări noi și de cu totul altă natură ...

Când chemarea ta are totul de-a face cu dezvoltarea personală și spirituală, gestionarea aspectelor care țin de serviciile de marketing și digital aferente lansării și promovării brand-ului personal de terapeut sau brand-ului de centru de terapii alternative îți așterne în cale provocări de tot felul. Începi să te confrunți cu noțiuni, lucruri și  activități care până acum îți erai necunoscute. 

Genul de întrebări la care îți putem răspunde ...

Venim în sprijinul terapeuților cu o serie de servicii dedicate acestora. Aceste servicii reunite răspund unor întrebări punctuale, pe care cu siguranță unii dintre voi vi le-ați pus, dar și dileme privitoare la modul cum gestionați modul în care comunicați și promovați în mediul online și offline ceea voi aveți de oferit:

Câteva din multele lucruri pe care le facem

Portofoliu - Proiecte & Servicii de marketing & digital

Experiența multidisciplinară de ani de zile în dezvoltarea a sute de proiecte de branding, comunicare, digital, campanii online de awareness și performanță, comerț electronic, aplicații mobile și servicii online. Am dezvoltat mai multe proiecte de marketing și digital (ex. naming, identitate vizuală, site-uri, promovare Social Media, training de utilizare aplicații, ghid de scriere online și SEO, brand book etc) dedicate terapeuților, consilierilor și centrelor de dezvoltare personală. 

Din când în când, acolo unde am simțit și ne-a plăcut ideea, am dezvoltat și altfel de proiecte: formate de emisiuni TV, concepte creative pentru documentare, scenarii, consultanță de afaceri, audit de marketing & digital etc. Mai jos veți găsi câteva repere online privitoare la unele proiecte și servicii de marketing și digital pentru terapeuți în care ne-am implicat de-a lungul anilor.  

Adrian Constantinescu

Terapeut

Identitate de brand. Brand book. Website (arhitectură informațională, UX, identitate vizuală, conținut video etc). SEO. Landing Page. Social Media. Producție video & montaj. Strategie de comunicare și promovare online.

10 Ceruri

Floriana Ungureanu

Naming. Identitate de brand. Website (arhitectură informațională, identitate vizuală, conținut, producție etc). Search Engine Optimization (SEO).  

ChakanaVibes

Ana-Maria Bogdan & Liviu Cristea

Naming. Identitate de brand. Website (arhitectură informațională, UX, producție de conținut video, interviuri etc). SEO. Producție de conținut scris pentru mediul online. Editare și publicare articole. Social Media. Producție video & montaj. Strategie de comunicare și promovare. 

Q Production Performance

Producție video & EVENIMENTE

Identitate vizuală. Prezentare de companie.

Azariada

Magazin online de cadouri cu povești

Naming. Producție de conținut scris, ilustrație. SEO. Social Media. 

FeminineLab

comunitate

Identitate de brand. Design. Website (arhitectură informațională, identitate vizuală, conținut, producție etc). Search Engine Optimization (SEO).  

Grădinița Lumea lui Momo

MIRA LOGHIN

Website (arhitectură informațională, UX, producție de conținut digital, ilustrație, articole etc). SEO. 

Iscodescu

revistă online - românia frumoasă

Identitate de brand. Design. Website (arhitectură informațională, UX, producție de conținut, video & interviuri, articole etc). Search Engine Optimization (SEO). Social Media.   

Diafanite

BIJUTERII

Naming. Identitate de brand. 

Suter Palace

Heritage Boutique Hotel

Naming. Producție de conținut scris, ilustrație. SEO. Social Media. 

Arzenta

Terapeut

Identitate de brand. Design. Website (arhitectură informațională, UX, producție de conținut, video & interviuri, articole etc). Search Engine Optimization (SEO). Social Media.   

Sparkling Capital

Seed Capital Funding For Startups

Digital Audit. Consultanță. 

Câteva din multele lucruri pe care le facem

Vorbe de bine!

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primim. Pe site-ul Business Booster, veți putea găsi o altă serie de studii de caz și articole, care vă vor da o idee mai clară despre serviciile și livrabilele unor astfel de proiecte. Momentan acestea sunt disponibile doar în limba engleză. De asemenea, veți găsi o sumedenie de alte informații privitoare la ceea ce facem, experiență și clienții noștri care activează în alte industrii/ verticale.

Întâi de toate, hai să ne cunoaștem

Am un proiect care are nevoie de susținere...

Scrie-ne și te contactăm noi

Dacă vrei să ne cunoaștem și să înțelegi mai multe despre modul în care te putem ajuta privitor la serviciile de marketing și digital, te rugăm să ne contactezi. Poți să ne scrii un email sau să ne lași un mesaj pe WhatsUp sau să ne contactezi telefonic. Ne vom strădui să revenim în maxim 24 ore lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!

ChakanaVibes - Centru de terapii alternative și energetice