Brățări pentru bărbați

Brățări pentru bărbați cu lavă și cristale

Daruri unicate, personalizate și create cu un scop.

Încă din momentul când am început să aducem împreună în bijuterii energiile cristalelor naturale, am avut bucuria să primim cereri speciale. Aici o să vă arătăm câteva dintre modelele de brățări pentru bărbați pe care le-am creat. Uneori tot ceea ce ni s-a spus a fost „ (...) vreau o brățară pentru fiul meu. Nu știu ce anume i s-ar potrivi, dar vedeți voi!”  În alte cazuri, brieful pe care l-am primit a fost ceva mai specific, adică ni s-a cerut să folosim un anume cristal natural, sau să fie pe ață și nu pe elastic.  Ața cerată este o soluție excelentă dacă nu ești foarte sigur de măsura încheieturii mâinii. 

Dacă ceva din ce vei vedea te inspiră sau îți dorești o brățară personalizată, folosește pagina de Contact.  

Brățară lui Robert

Meritul alegerii cristalelor îi aparține beneficiarului, noi doar le-am aranjat frumos.

Conține: lavă, Lapis Lazuli, agat indian, cuarț roz, ochi de tigru, hematit, turcoaz african și argint 925.

Model 1

Brățara pentru fratele meu

Una din primele brățări pentru bărbați create la ChakanaVIbes. O brățară de protecție și putere personală cu divers tipuri de ochi de tigru. Pietrele sunt șlefuite și fațetate în diverse forme (sfere, cuburi).

Conține: ochi de tigru, ochi de tigru albastru și argint 925.

Model 2

Brățară clasică

Acest model de brățară clasică pentru bărbați pe elastic folosește cristale de tip sferă șlefuite nici prea mari, nici prea mici (6 mm). Pentru ieșit am ales și rondele de lavă de aceeași dimensiune și elemente de argint. pietre de turmalină neagră șlefuită, Lapis Lazuli, ochi de tigru și argint 925.

Model 3

Brățară lui Vanghele

Această brățară a fost un dar la zi de naștere pentru un prieten și partener de afaceri. Am avut mână liberă în alegerea pietrelor.

Conține: Agat indian, ochi de tigru, turmalină neagră, jasp, lavă, argint 925.

Model 4

Brățară pentru bărbați cu turmalină

Această brățară pentru bărbați a fost concepută pentru a fi pusă pe ața cerată, singura cerere specifică fiind folosirea turmalinei negre. Ne-am gândit să punem în valoare frumusețea naturală a turmalinei, alegând o piatră brută, ca piesă principală.

Conține: Turmalină neagră (brută și șlefuită), Lapis Lazuli și lavă.

Model 5

Brățară pentru bărbați cu cristale naturale și lavă

Această brățară a fost un dar la zi de naștere pentru un prieten și partener de afaceri. Am avut mână liberă în alegerea pietrelor.

Conține: Ochi de tigru, turmalină neagră, onix negru, lavă, piatra sângelui și argint 925.

Model 6

Îți dorești o brățară personalizată?

Uneori simțim că avem nevoie de anumite energia anumitor cristale. Alteori  am vrea să dăruim un cadou cu totul special. În ambele cazuri vorbim de personalizare. Dacă îți dorești o brățară personalizată sau un colier unicat, hai să vorbim. 

Scrie-ne și te contactăm noi

Scrie-ne pe adresa de email un mesaj în care să ne spui ce fel de brățară sau colier personalizat îți dorești, iar noi venim în întâmpinare cu o propunere. Ne vom strădui să revenim în maxim 24 ore lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!