Brățări și coliere personalizate

Energiile benefice ale cristalelor naturale

Daruri unicate, frumoase și create cu un scop anume, special pentru tine sau un om drag

Încă din momentul când am început să aducem împreună în bijuterii energiile cristalelor naturale, am avut bucuria să primim cereri speciale. Brățări și coliere personalizate. Uneori tot ceea ce ni s-a spus a fost „ (...) vreau o brățară pentru fiul meu. Nu știu ce anume i s-ar potrivi, dar vedeți voi!”  În alte cazuri, brieful pe care l-am primit a fost ceva mai specific, „o brățară pentru fiica mea care are probleme de concentrare.” Și, da au fost și cazuri în care ni s-a cerut o brățară pentru o domnișoară născută în zodia Pești sau un colier pentru o „doamnă respectabilă care iubește Ametistul”. 

Ce știm azi este că oricât de multe sau puține informații am primit cu privire la persoanele care vor purta brățările sau colierele personalizate, acestea sunt primite cu mare bucurie. De ce? Pentru că intenția pe care o punem atunci când ne așezăm la masa de lucru din atelier este de a crea acea bijuterie care să aducă energiile benefice de care are nevoie acea persoană. 

Dacă ești curios cum am ajuns creatori de bijuterii cu cristale naturale, poți citi Povestea ChakanaVibes

Brățară pentru Miha, profa de mate

O combinație de energii care susține comunicarea, îndrumarea spre noi începuturi și iubirea. Așa cum este "profa cu har", Miha; un om în continuă dezvoltare și într-o permanentă căutare a ceea ce e mai bun pentru dezvoltarea copiilor.

Brățara Clarisei

Brățara pentru iubita lui trebuia să aibă cristale verzi! Am ales agatele verzi fațetate de diverse dimensiuni și forme, pe care le-am însoțit cu onix negru, ametist și Piatra Lunii. Decorațiunile delicate și prelungitorul sunt din argint.

Brățară Sofiei

La doar 9 ani, Sofia știe ce-ți dorește! Cristale mov, galbene si verzi. Iar mama și-a dorit o brățară în care argintul să nu atragă atenție, așa că am ales decorațiuni delicate dintr-un aliaj rezistent și care nu-și pierde în timp strălucirea.

Brățară pentru liceeană

Această brățară a fost un dar personalizat de la o mamă pentru fiica ei care avea nevoie de ceva mai multă putere de concentrare, rezistență la stres, putere de memorare, randament și disciplină.

Brățara Iuliei

Un cadou pentru prietena noastră Iulia, care își dorea o brățară cu iubire! Și, cum se străduiește și reușește tare frumos să-și urmeze calea ei, a primit un dar de cuarț roz - piatră vindecării emoționale, a uniunii cu Divinitatea și iubirii.

Brățară pentru soacra mea

Cine spune că soacrele și nurorile nu se pot înțelege bine?! 🙂 Miha, ne-a rugat să facem o brățară de protecție pentru soacra ei căreia îi plac brățările cu cristale mari. Pentru un efect special, am adăugat și un cristal agat mai special.

Brățară pentru 3 surori

Un brief neașteptat și drăgălaș de la o mămică de trei fetițe. Ne-a plăcut tare mult să născocim un model de brățară care să placă celor 3 surori. Mulțumim, mami, că ne-ai spus ce culori preferă domnișoarele cochete.

Brățară cu pirită la a doua întâlnire

Da, poate că vi se pare mai buclucaș acest titlu, dar această brățară a fost o comandă specială din partea unui bărbat care s-a îndrăgostit la prima întâlnire. Din păcate, atunci brățara ei cu pirită s-a rupt, așadar și-a dorit să-i facă o surpriză la a doua întâlnire.

Brățară Dianei pentru colierul cu cuarț roz

Diana s-a îndrăgostit la prima vedere de un colier minunat dedicat energiei feminine în care pusesem cuarț roz, amazonit, morganit și Piatra Lunii ... La scurt timp, ne-a rugat să-i asortăm colierului o brățară potrivită și ne-a dat mână liberă. Și, această minune delicată a apărut.

Îți dorești o brățară personalizată?

Uneori simțim că avem nevoie de anumite energia anumitor cristale. Alteori  am vrea să dăruim un cadou cu totul special. În ambele cazuri vorbim de personalizare. Dacă îți dorești o brățară personalizată sau un colier unicat, hai să vorbim. 

Scrie-ne și te contactăm noi

Scrie-ne pe adresa de email un mesaj în care să ne spui ce fel de brățară sau colier personalizat îți dorești, iar noi venim în întâmpinare cu o propunere. Ne vom strădui să revenim în maxim 24 ore lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!