Centrul ChakanaVibes

Explorează universul nostru

Cine este și ce face ChakanaVibes

Așa cum spuneam, acest proiect, a început din pasiune și preocupare, ca o simplă revistă online dedicată terapiilor alternative, spiritualității și dezvoltării personale. De-a lungul timpului s-a transformat.  S-a maturizat. A crescut în ritmul său, iar astăzi Centrul ChakanaVibes poate oferi mult mai multe experiențe frumoase, bucurii și servicii.

ChakanaVibes - Centru de terapii alternative și dezvoltare personală

Centru de terapii alternative & energetice. Spiritualitate. Transformare personală.

În 2022, am deschis porțile cabinetului de terapii energetice, alternative și intuitive, unde Ana-Maria și Liviu sunt gata să te susțină în procesul tău de conștientizare, vindecare și transformare personală.
Bijuterii terapeutice cu cristale naturale

Bijuterii terapeutice cu cristale naturale. Colecții tematice. Unicate. Personalizare.

Povestisem despre puterea miraculoasă a cristalelor naturale, când în mod natural am simțit că a sosit momentul să lansăm o serie de brățări și coliere care au menirea de a susține procesul de vindecare.
Servicii de marketing, digital și promovare pentru terapeuti

Servicii de marketing & digital pentru terapeuți

Avem o echipă de specialiști cu experiență de peste 20 de ani în construirea identițății de brand, strategie de comunicare & marketing, producție foto & video, conținut Social Media, website-uri și promovare online.
revistă online de terapii alternative și dezvoltare personală

Revistă online fondată în 2016 - Evoluție personală. Spiritualitate. Terapii alternative.

Scriem și promovăm informații pe teme de dezvoltare personală, spiritualitate, sisteme de cunoaștere, tehnici și terapii energetice/ alternative, tradiții și obiceiuri, experiențe personale transformatoare.
Parteneriate și promovare ChakanaVibes

Parteneriate & Promovare

Dacă dorești să promovezi un eveniment relevant pentru cititorii ChakanaVibes, dacă ai o propunere de colaborare pentru noi, tot ce trebuie să faci, este să ne contactezi. Ne străduim să răspundem în termen de cel mult 48 de ore. Mulțumim!
Scrie și tu @ ChakanaVibes

Vrei să publici un articol?

Încurajăm pe toți cei care, fie că sunt sau nu terapeuți, doresc să împărtășească din gândurile și experiențelor privitoare la temele pe care noi le abordăm, să ne scrie. Nu contează că ai sau nu exercițiul scrisului, importantă este valoarea conținutului. De restul, imagini, editare și alte câte, ne ocupăm noi.

Explorează universul nostru

Noi suntem echipa ChakanaVibes

Așa cum spuneam, acest proiect, a început din pasiune și preocupare, ca o simplă revistă online dedicată terapiilor alternative, spiritualității și dezvoltării personale. De-a lungul timpului s-a transformat.  S-a maturizat. A crescut în ritmul său, iar astăzi Centrul ChakanaVibes poate oferi mult mai multe experiențe frumoase, bucurii și servicii.

Terapeut Ana Maria Bogdan

Ana Maria Bogdan

Terapeut & Fondator ChakanaVibes

Călătoria mea interioară conștientă, asumată, a început acum mai bine de 20 de ani, cu dorința de a găsi răspunsuri la unele întrebări care nu-mi dădeau pace, dar și de a afla rezolvare pentru o situație personală cu care mă confruntam. Era începutul vindecării vindecătorului, călătoria lui Chiron, cum ar numi-o unii. Mi se spusese, iar cu timpul mi s-a confirmat și reconfirmat faptul că voi ajunge unde sunt azi.

Terapeut Liviu Cristea

Liviu Cristea

TERAPEUT & PARTENER CHAKANAVIBES

Spre deosebire de Ana, călătoria mea a fost cu totul alta! 🙂 .Este și de înțeles, pentru că, deși aceste călătorii seamănă, au elemente comune, toate au o notă extrem de personală. Dacă ai trăit vreodată acel sentiment puternic că viața te surprinde într-un fel minunat și la care nu te-ai fi gândit niciodată, atunci ai deja o idee despre cum a fost călătoria mea către lumea terapiilor alternative și dezvoltării personale. 

Vrei să vorbim?

+ 0744 313 013

disponibil între orele 9AM-8PM. 

Ne poți trimite un mesaj scris și pe WhatsUp. În cazul în care nu putem răspunde, revenim noi în următoarele 24 de ore. Mulțumim pentru înțelegere! 

Adresă – Strada Dr. Leonida Varnali 17, Ap.1. Sector 1, Interfon Ap.1., București, Cod poștal 011063, România. 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE referitoare la serviciile terapeutice

Am adunat aici răspunsurile la acele întrebări pe care le primim cel mai des din partea celor interesați de procesul de vindecare, costul și numărul ședințelor,  tipuri și terapii de energetice folosite în cadrul centrului ChakanaVibes și alte lucruri care sperăm să-și fie de folos.

Pentru prima noastră întâlnire este necesar să-ți rezervi aproximativ 2-3 ORE. Este o întâlnire de cunoaștere în care, tu ne vei ajuta să înțelegem care sunt acele teme personale sau aspecte ale vieții tale care simți că au nevoie de schimbare. Aici identificăm ce anume îți creează o stare de disconfort, ce anume te nemulțumește. O altă parte importantă a acestei întâlniri este despre ceea ce simțim și identificăm noi ca fiind aspecte prioritare. Această primă ședință include și un proces de curățare și echilibrare energetică. La finalul acestei prime întâlniri, ție îți va fi clar în ce măsură simți că suntem oamenii potriviți care să te ghideze, susțină și ajute în procesul tău de vindecare și transformare.  

Ședințele de terapie propiu-zise care vor urma durează aproximativ 1 ORĂ. Pot fi 10-15 minute în plus sau în minus, depinde de la caz la caz. În terapiile energetice pe care le practicăm nu întrerupem un proces de vindecare pentru că au expirat minutele alocate. Din acest motiv contăm pe înțelegerea celor care aleg să 

Pe parcursul acestora se va face un schimb de feedback între tine și noi, pentru a înțelege cum evoluează procesul terapeutic, ce conștientizări și schimbări sesizezi între ședințe, după care vom lucra energetic. 

Este natural să-ți pui o astfel de întrebare, iar cel mai onest răspuns pe care ți-l putem da este  „DEPINDE”. Ne vom strădui însă să explicăm de ce acest răspuns. 

Primul lucru pe care ai nevoie să-l cunoști este faptul că un proces de vindecare necesită timp, răbdare, susținere din partea terapeuților și muncă pe „persoană fizică”, cum ne place să spunem noi. Altfel spus, nu este doar despre munca terapeutică ce ne revine nouă ca echipă, ci și de străduița ta personală, pe care o depui tu cu tine și pentru tine. Mai exact spus, ne referim la câteva aspecte importante: ieșirea din zona de confort; prezență – a fi propriul tău observator al experiențelor prin care treci; conștientizări personale și schimbarea unor perspective asupra vieții, Creației, lumii vizibile și invizibile; a pune în practică recomandările pe care și le facem (ex. exerciții practice, meditații, rugăciuni și acatiste, inițieri, folosirea unor alte tehnici sau terapii complementare etc); blândețe și perseverență în lucrul cu tine. 

Recomandarea noastră însă, oricare ar fi tema ta de lucru este să faci un număr de 5 terapii consecutive (ședințe săptămânale) pentru a simți cât mai bine schimbările care au loc.  Un alt motiv pentru care recomandăm acest număr minim de ședințe este pentru că oricare ar fi tema ta de lucru, în procesul terapeutic apar și alte conștientizări, ies la suprafață aspecte ale tale care necesită înțelegere și vindecare, dar la care foarte probabil nici nu te-ai gândit.

Pentru claritate, vom exemplifica cu una din temele importante: relația de cuplu, fie că ea există dar te confrunți cu probleme, fie că nu există, fie că ai constat că ultimele tale relații prezintă anumiți numitori comuni. Ca să ajungi în punctul să te bucuri pe deplin de o relație de cuplu armonioasă și care servește binelui tău suprem, ne vom uita la diverse aspecte care o influențează: relația cu părinții biologici, relația și poziționarea ta în raport cu familia maternă și paternă, integrarea energiei feminine și masculine, programele și credințele personale, iubirea de sine și stima de sine, puterea de iertare, karma personală, karma de neam/ familie sau bucuria de viață. În unele cazuri, relația de cuplu este influențață de jurăminte, promisiuni și experiențe trăite în viețile anterioare. … Pentru a da doar câteva exemple de factori care afectează existența și calitatea unei relații de cuplu. 

Abordarea noastră în ceea ce privește costul unei ședințe de terapie este una care ține cont de legea datului și primitului. Altfel spus, dorim ca schimbul să se facă în mod corect din perspectivă divină, evitând să ne îndatorăm sau să ne împovărăm cu datorii karmice. În plus, uneori există diferențe mari de efort și implicații în ceea ce privește temele pe care le lucrăm. Și, da, uneori depinde de relațiile dintre noi și tine la nivel de Sine Superior sau karmă. Din acest motiv preferăm să măsurăm în diverse feluri prețul corect pentru fiecare sesiune de terapie. 

Practica ne-a arătat că prețul pentru o ședință de aproximativ 60 de minute, susținută de echipa de terapeuți ChakanaVibes, formată din Ana și Liviu, poate varia între 250-500 lei, în funcție de ceea ce lucrăm și implicații. 

Da, există cazuri în care, pentru cei interesați să intre într-un proces terapeutic pe termen lung, putem aplica un preț preferențial de abonament. Acest lucru însă este condiționat de măsurarea Voii Divine pentru a folosi un preț de abonament și un număr minim de ședințe.  

În principiu și în general, răspunsul la această întrebare este „DA”. Preferăm însă să ne spui exact ce anume, și să-ți răspundem punctual. Sunt cazuri în care ceea ce se lucrează într-o ședință de terapie necesită mai mult timp pentru ca noile energii să se integreze. 

Din perspectiva și experiența noastră, sunt situații în care folosirea în paralel și a altor tehnici sau terapii alternative este chiar extrem de utilă și chiar facem recomandări în acest sens. Te încurajăm să aplici practici de Respirație Conștientă, tehnici de împământare, sesiuni de terapie Reiki sau să apelezi la constelațiile de familie, masaj, folosirea uleiurilor esențiale, sport echilibrat și regim alimentar sănătos. Totul aplicat și folosit în mod echilibrat!  

În plus și tot din motivele expuse mai sus, vei găsi în Calendarul  ChakanaVibes o serie de evenimente pe care le găzduim, dar și articole care promovează numeroase terapii alternative sau sisteme de cunoaștere

Așa cum precizam anterior, noi recomandăm un număr minim de 5 ședințe consecutive pentru a simți în mod real schimbările care se produc. Între aceste ședințe este de preferat să nu se facă pauză decât dacă există un motiv extrem de bine întemeiat. 

În principiu, în cazurile celor care au mai mult de 5 ședințe de terapie se pot face pauze, în funcție de ceea ce simți tu. Alegerea îți aparține. 

Există mai multe tipuri de terapii alternative la care apelăm în cadrul unei ședințe de terapie, iar alegerea lor are legătură directă cu tema de lucru. Foarte pe scurt, folosim diverse tipuri de terapii energetice, terapii intuitive, terapie cu sunete, NLP, channeling și alte tehnici primite prin Voia Creatorului. 

Pentru prima noastră întâlnire este necesar să-ți rezervi aproximativ 2-3 ORE. Este o întâlnire de cunoaștere în care, tu ne vei ajuta să înțelegem care sunt acele teme personale sau aspecte ale vieții tale care simți că au nevoie de schimbare. Aici identificăm ce anume îți creează o stare de disconfort, ce anume te nemulțumește. O altă parte importantă a acestei întâlniri este despre ceea ce simțim și identificăm noi ca fiind aspecte prioritare. Această primă ședință include și un proces de curățare și echilibrare energetică. La finalul acestei prime întâlniri, ție îți va fi clar în ce măsură simți că suntem oamenii potriviți care să te ghideze, susțină și ajute în procesul tău de vindecare și transformare.  

Ședințele de terapie propiu-zise care vor urma durează aproximativ 1 ORĂ. Pot fi 10-15 minute în plus sau în minus, depinde de la caz la caz. În terapiile energetice pe care le practicăm nu întrerupem un proces de vindecare pentru că au expirat minutele alocate. Din acest motiv contăm pe înțelegerea celor care aleg să 

Pe parcursul acestora se va face un schimb de feedback între tine și noi, pentru a înțelege cum evoluează procesul terapeutic, ce conștientizări și schimbări sesizezi între ședințe, după care vom lucra energetic. 

Este natural să-ți pui o astfel de întrebare, iar cel mai onest răspuns pe care ți-l putem da este  „DEPINDE”. Ne vom strădui însă să explicăm de ce acest răspuns. 

Primul lucru pe care ai nevoie să-l cunoști este faptul că un proces de vindecare necesită timp, răbdare, susținere din partea terapeuților și muncă pe „persoană fizică”, cum ne place să spunem noi. Altfel spus, nu este doar despre munca terapeutică ce ne revine nouă ca echipă, ci și de străduița ta personală, pe care o depui tu cu tine și pentru tine. Mai exact spus, ne referim la câteva aspecte importante: ieșirea din zona de confort; prezență – a fi propriul tău observator al experiențelor prin care treci; conștientizări personale și schimbarea unor perspective asupra vieții, Creației, lumii vizibile și invizibile; a pune în practică recomandările pe care și le facem (ex. exerciții practice, meditații, rugăciuni și acatiste, inițieri, folosirea unor alte tehnici sau terapii complementare etc); blândețe și perseverență în lucrul cu tine. 

Recomandarea noastră însă, oricare ar fi tema ta de lucru este să faci un număr de 5 terapii consecutive (ședințe săptămânale) pentru a simți cât mai bine schimbările care au loc.  Un alt motiv pentru care recomandăm acest număr minim de ședințe este pentru că oricare ar fi tema ta de lucru, în procesul terapeutic apar și alte conștientizări, ies la suprafață aspecte ale tale care necesită înțelegere și vindecare, dar la care foarte probabil nici nu te-ai gândit.

Pentru claritate, vom exemplifica cu una din temele importante: relația de cuplu, fie că ea există dar te confrunți cu probleme, fie că nu există, fie că ai constat că ultimele tale relații prezintă anumiți numitori comuni. Ca să ajungi în punctul să te bucuri pe deplin de o relație de cuplu armonioasă și care servește binelui tău suprem, ne vom uita la diverse aspecte care o influențează: relația cu părinții biologici, relația și poziționarea ta în raport cu familia maternă și paternă, integrarea energiei feminine și masculine, programele și credințele personale, iubirea de sine și stima de sine, puterea de iertare, karma personală, karma de neam/ familie sau bucuria de viață. În unele cazuri, relația de cuplu este influențață de jurăminte, promisiuni și experiențe trăite în viețile anterioare. … Pentru a da doar câteva exemple de factori care afectează existența și calitatea unei relații de cuplu. 

Abordarea noastră în ceea ce privește costul unei ședințe de terapie este una care ține cont de legea datului și primitului. Altfel spus, dorim ca schimbul să se facă în mod corect din perspectivă divină, evitând să ne îndatorăm sau să ne împovărăm cu datorii karmice. În plus, uneori există diferențe mari de efort și implicații în ceea ce privește temele pe care le lucrăm. Și, da, uneori depinde de relațiile dintre noi și tine la nivel de Sine Superior sau karmă. Din acest motiv preferăm să măsurăm în diverse feluri prețul corect pentru fiecare sesiune de terapie. 

Practica ne-a arătat că prețul pentru o ședință de aproximativ 60 de minute, susținută de echipa de terapeuți ChakanaVibes, formată din Ana și Liviu, poate varia între 250-500 lei, în funcție de ceea ce lucrăm și implicații. 

Da, există cazuri în care, pentru cei interesați să intre într-un proces terapeutic pe termen lung, putem aplica un preț preferențial de abonament. Acest lucru însă este condiționat de măsurarea Voii Divine pentru a folosi un preț de abonament și un număr minim de ședințe.  

În principiu și în general, răspunsul la această întrebare este „DA”. Preferăm însă să ne spui exact ce anume, și să-ți răspundem punctual. Sunt cazuri în care ceea ce se lucrează într-o ședință de terapie necesită mai mult timp pentru ca noile energii să se integreze. 

Din perspectiva și experiența noastră, sunt situații în care folosirea în paralel și a altor tehnici sau terapii alternative este chiar extrem de utilă și chiar facem recomandări în acest sens. Te încurajăm să aplici practici de Respirație Conștientă, tehnici de împământare, sesiuni de terapie Reiki sau să apelezi la constelațiile de familie, masaj, folosirea uleiurilor esențiale, sport echilibrat și regim alimentar sănătos. Totul aplicat și folosit în mod echilibrat!  

În plus și tot din motivele expuse mai sus, vei găsi în Calendarul  ChakanaVibes o serie de evenimente pe care le găzduim, dar și articole care promovează numeroase terapii alternative sau sisteme de cunoaștere

Așa cum precizam anterior, noi recomandăm un număr minim de 5 ședințe consecutive pentru a simți în mod real schimbările care se produc. Între aceste ședințe este de preferat să nu se facă pauză decât dacă există un motiv extrem de bine întemeiat. 

În principiu, în cazurile celor care au mai mult de 5 ședințe de terapie se pot face pauze, în funcție de ceea ce simți tu. Alegerea îți aparține. 

Întâi de toate, hai să ne cunoaștem

Temele care apar atunci când te așezi pe calea vindecării de sine sunt numeroase și ți se dezvăluie la momentul potrivit. Tot așa, numeroase sunt tehnicile și terapiile la care poți apela, iar recomandările prietenilor sunt întotdeauna binevenite.  Important însă este să-ți permiți să simți ce este pentru tine și cum rezonezi cu terapeuții. Din acest motiv, prima întâlnire este extrem de importantă. 

Am o temă personală și vreau să o vindec

Scrie-ne și te contactăm noi

Dacă dorești o programare sau dacă vrei clarificări referitoare la temele de lucru expuse mai sus sau ai întrebări, te rugăm să ne contactezi. Poți să completezi formularul de contact, să ne lași un mesaj pe WhatsUp sau să ne contactezi telefonic. Ne vom strădui să revenim în maxim 24 ore lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!

ChakanaVibes - Centru de terapii alternative și energetice