Servicii terapeutice

Subiecte și situații. „Probleme” și preocupări. Teme de lucru.

Descoperă care sunt aspectele care te preocupă și cu care te putem ajuta

Auzim deseori afirmația „Oamenii nu se schimbă!”.  Din perspectiva noastră lucrurile stau diametral opus.  Fiecare zi ne aduce experiențe de tot felul și, oricare ar fi acestea, plăcute sau neplecute, își lasă amprentele asupra noastră, uneori mai profund, precum o furtună, alteori asemenea unei brize blânde sau unei raze de soare care-ți aduce zâmbetul pe buze și bucuria în suflet. În consecință, starea noastră se schimbă, energia noastră este alta ... Așadar, schimbarea este singura constantă din viața noastră. Trăim într-o schimbare continuă, iar atunci când îți asum rolul de observator prezent și activ al experiențelor tale, acest lucru devine evident. Acest rol de observator ne călăuzește pe acel drum personal al cunoașterii. Unii îl numesc calea transformării de sine, alții dezvoltare personală sau evoluție spirituală ... numele, nuanțele și diferențele sunt mai puțin importante în acest moment. 

Există o sumedenie de teme de lucru, teme personale sau de subiecte, cum vreți să le numiți, pe care le putem aborda și trata în procesul terapeutic cu ajutorul diverselor tehnici, terapii și energii pe care le accesăm. Oricare ar fi însă “tema” sau “temele” tale, este extrem de important să știi încă de la început că abordarea noastră este cea în care tratăm cauza, nu doar efectele. Ne străduim ca prin dialog și perspective diferite de cele pe care deja le ai, să înțelegi mecanismele conștiente și incoștiente, prin care menții o anumită stare de fapt, pe care dorești s-o schimbi, s-o transformi. Lucrăm împreună ca o echipă de trei oameni care-și asumă o cauză comună și responsabilitatea personală pentru întregul proces de vindecare. Iar, cheia de start și esențială pentru acest proces evolutiv, de vindecare, de transformare este iertarea.   

curățare și echilibrare energetică

Curățare și echilibrare energetică

Așa cum ai grijă de corpul tău fizic, care-ți permite să experimentezi viața aici pe Pământ, tot așa și corpul tău energetic are nevoie de curățare. Când atenția și grija ta se îndreaptă și către corpul energetic, cu tot ceea ce include el, starea ta generală (tonusul, energia) este una bună. Cu alte cuvinte și mai concret, modul în care te simți și manifești zi de zi este cu ușurință, eficiență, eficacitate și încredere. Felul în care-ți gestionezi timpul și activitățile este unul optim pentru tine. Apar sincronicități. Totul se așează în mod natural.
Dezechilibre emoționale

Dezechilibre emoționale

Starea de pace este o moștenire intrinsecă a sufletului și este de înțeles de ce mai devreme sau mai târziu în viață, simțim o dorință puternică de a înțelege ce se întâmplă cu noi și ce putem face să ne fie bine. Fiecare dintre noi ne naștem cu 5 răni emoționale: de respingere, de abandon, de umilire, de trădare și de nedreptate, care se manifestă în viața noastră sub diverse forme: furie, tristețe, vinovăție, neputință, agresivitate, grijă exacerbată, comportamente deranjante, obiceiuri nesănătoase, etc
starea de sănătate

Starea de sănătate

Din perspectiva noastră, o stare optimă de sănătate este rezultatul unui cumul de aspecte: preocuparea manifestată față de tine la toate nivelele ființei tale, starea de prezență, atenția la nevoile sufletului tău, deschiderea pe care o ai de a privi experiențele vieții din perspective, gradul de conștiință, sănătatea gândirii, programe, tipare de gândire negative/ limitative, etc. Din acest motiv, abordăm o problemă de sănătate pornind de la cauză, de la situația și aspectele care au dus la apariția bolii sau afecțiunii.
Relații personale și de familie.

Relațiile personale și de familie

Nu am întâlnit oameni care să nu-și dorească o relație de cuplu armonioasă și echilibrată, călăuzită de iubire, înțelegere, claritate în comunicare sau să nu se străduiască să dezvolte o relație sănătoasă și bazată de încredere cu copiii lor. Tot așa, rareori am văzut oameni care să nu-și dorească să poată face ceva pentru a avea o relație frumoasă cu membrii familiei extinse. Ceea ce însă nu realizăm de multe ori e faptul că aceste relații sunt o oportunitate de descoperire de sine, de învățare. Sunt oglinda care ne arată care ne dezvăluie aspectele noastre interioare care au nevoie de curățare și vindecare.
Afacerea ta

Afacerea ta

Contrar teoriilor cunoscute, bunul mers al unei afaceri nu are doar de-a face cu calitatea serviciilor sau produselor, cu abilitățile de management și leadership, cu angajații sau bugetele de promovare. Modul în care se desfășoară toate activitățile și procesele privitoare la afacere, tot ceea ce ține de clienți și angajați, vânzările sau profitabilitatea pot fi influențate și de alți factori precum. Iată câteva exemple relevante: lecțiile personale ale proprietarilor, grija față de resursele invizibile ale companiei, energia locul în care-ți desfășori activitatea, gândurile și energiile trimise (conștient sau nu) asupra afacerii tale.
Bani și carieră. Spor, prosperitate, abundență.

Banii & Cariera. Prosperitate, spor, abundență.

Așa cum se întâmplă și-n cazul altor aspecte importante ale vieții (ex. relația de cuplu sau cu membrii familiei, starea de sănătate) bunăstarea materială și cariera pe care o urmăm sunt influențate de o serie de factori. Ne referim aici la atitudinea și respectul față de energia banilor, modul în care privești banii, experiențe de viața ale familiei de origine (ex. pierderi materiale, exproprieri, atitudini), programe limitative, jurăminte din alte vieți etc. Este, de asemenea, relevant, distincția felul în care înțelegi și distincția pe care o faci între cele 3 energii: spor, abundență și prosperitate.
Programe și dezlegări de jurăminte și promisiuni

Programe. Credințe. Promisiuni. Jurăminte.

Din perspectiva noastră, o stare optimă de sănătate este rezultatul unui cumul de aspecte: preocuparea pe care o manifești față de tine la toate nivelele ființei tale, starea de prezență, atenția la nevoile sufletului tău, deschiderea pe care o ai de a privi experiențele vieții din diverse perspective, gradul de conștiință, sănătatea gândirii, relația cu întreaga Creație, programe, tipare de gândire negative/ limitative, etc. Din acest motiv, modul în care abordăm o problemă de sănătate este pornind de la cauză, de la situația și aspectele care au dus la apariția bolii sau afecțiunii. O aducem cu blândețe în conștient, vindecăm și integrăm.
curățarea energetică a unui loc

Curățarea energetică a unui loc

Casa în care locuim, biroul unde lucrăm, grădina, pământul, sumedenia de obiecte care ne înconjoară și pe care le folosim, toate sunt purtătoare de energii. Uneori, aceste energii nu ne sunt benefice. Cumva simțim acest lucru. Sunt și cazuri în care simțim că ceva s-a schimbat în aerul casei în care altădată ne simțeam acasă, dar nu putem spune exact ce anume. La polul opus, sunt acele locuri în care ne simțim ca acasă! Acele locuri în care mergem ca să ne încărcăm bateriile, sau să lucrăm la proiecte pentru că „avem spor”, „e energie bună”, „prindem aripi”. Ideal ar fi ca aceste din urmă senzații faine și trăiri pozitive să le avem și acasă, și la birou și oriunde ne aflăm.
Mesaje de la ghizi și entități de lumină (channeling)

Mesaje de la ghizi și entități de lumină

Unul dintre darurile pe care Dumnezeu le-a încredințat unora dintre noi este, ceea ce în general este numit, channeling, adică acea capacitate de conectare conștientă la entitățile de lumină (ex. ghizi spirituali, îngeri, arhangheli), care te pot susține și ajuta în căutările tale de natură spirituală și evoluție personală. Sunt cazuri în care se pot primi și transmite mesaje din partea unor persoane dragi care au plecat dintre noi, dar care doresc să te ajute în procesul tău de vindecare. Aceste mesaje sunt transmise, dar nu și obligatoriu, în cadrul sesiunilor de terapie. În cazul în care te întrebi, da, există metode de filtrare și verificare pentru astfel de mesaje.
Vieți anterioare

Vieți anterioare

A explora viețile anterioare nu este un lucru pe care să-l tratezi ca pe o curiozitate sau amuzament. Există implicații de care poate ești sau nu conștient, și din acest motiv, abordarea noastră în ceea ce privește acest subiect este una strictă și de la care nu ne abatem. Așadar, dacă tema ta de lucru are drept cauze experiențe, jurăminte și promisiuni din alte vieți, care te afectează în această existență, atunci cu siguranță ghidarea divină ne va duce în acea direcție. Vom lucra exact acele aspecte care ne sunt dezvăluite. Este un exemplu minunat al măiestriei Creației lui Dumnezeu.
Terapie pentru animale

Terapie pentru animale

Companionii noștri cu gheruțe ascuțite și mieutan important, prietenii cu patru lăbuțe și privire cercetătoare, delicatele zburătoare care au ceva de comentat au și ele uneori nevoie de susținere. Chiar dacă nu ești conștient, au și ele corpuri energetice care preiau și culeg tot felul de energii care nu le sunt de folos. În astfel de cazuri poți sesiza la ei comportamente care nu-i caracterizează. În plus, ca și oamenii, pot experimenta și ei traume (ex. intervenții chirugicale, abandon, sperieturi), probleme de sănătate sau dezechilibre energetice. Așadar, te putem ajuta să grijă de ei prin tratamente energetice la distanță.
nu știu ce se întâmplă

Nu știu ce se întâmplă

Sunt situații în care bunul simț, intuiția, logica, raționamentele, credința și acțiunile noastre par să vină în totală contradicție cu experiențele mia puțin plăcute prin care trecem. Poate fi vorba de o afecțiune fizică, de sănătate pentru care, în ciuda analizelor și străduinței doctorilor, nu primești un diagnostic. Sau, poate fi vorba de o stare emoțională mai puțin plăcută, pentru care nu găsești o explicație. Dacă acesta este cazul tău, în primul rând, este important să știi că nu ți se pare! Există astfel de situații, doar necesită o altfel de abordare și împreună o putem identifica pentru a reveni la o stare de bine și echilibru.

Întâi de toate, hai să ne cunoaștem

Temele care apar atunci când te așezi pe calea vindecării de sine sunt numeroase și ți se dezvăluie la momentul potrivit. Tot așa, numeroase sunt tehnicile și terapiile la care poți apela, iar recomandările prietenilor sunt întotdeauna binevenite.  Important însă este să-ți permiți să simți ce este pentru tine și cum rezonezi cu terapeuții. Din acest motiv, prima întâlnire este extrem de importantă. 

Am o temă personală și vreau să o vindec

Scrie-ne și te contactăm noi

Dacă dorești o programare sau dacă vrei clarificări referitoare la temele de lucru expuse mai sus sau ai întrebări, te rugăm să ne contactezi. Poți să completezi formularul de contact, să ne lași un mesaj pe WhatsUp sau să ne contactezi telefonic. Ne vom strădui să revenim în maxim 24 ore lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE referitoare la serviciile terapeutice

Am adunat aici răspunsurile la acele întrebări pe care le primim cel mai des din partea celor interesați de procesul de vindecare, costul și numărul ședințelor,  tipuri și terapii de energetice folosite în cadrul centrului ChakanaVibes și alte lucruri care sperăm să-și fie de folos.

Există mai multe tipuri de terapii alternative la care apelăm în cadrul unei ședințe de terapie, iar alegerea lor are legătură directă cu tema de lucru. Foarte pe scurt, folosim diverse tipuri de terapii energetice, terapii intuitive, terapie cu sunete, NLP, channeling și alte tehnici primite prin Voia Creatorului. 

Pentru prima noastră întâlnire este necesar să-ți rezervi aproximativ 2-3 ORE. Este o întâlnire de cunoaștere în care, tu ne vei ajuta să înțelegem care sunt acele teme personale sau aspecte ale vieții tale care simți că au nevoie de schimbare. Aici identificăm ce anume îți creează o stare de disconfort, ce anume te nemulțumește. O altă parte importantă a acestei întâlniri este despre ceea ce simțim și identificăm noi ca fiind aspecte prioritare. Această primă ședință include și un proces de curățare și echilibrare energetică. La finalul acestei prime întâlniri, ție îți va fi clar în ce măsură simți că suntem oamenii potriviți care să te ghideze, susțină și ajute în procesul tău de vindecare și transformare.  

Ședințele de terapie propiu-zise care vor urma durează aproximativ 1 ORĂ. Pot fi 10-15 minute în plus sau în minus, depinde de la caz la caz. În terapiile energetice pe care le practicăm nu întrerupem un proces de vindecare pentru că au expirat minutele alocate. Din acest motiv contăm pe înțelegerea celor care aleg să 

Pe parcursul acestora se va face un schimb de feedback între tine și noi, pentru a înțelege cum evoluează procesul terapeutic, ce conștientizări și schimbări sesizezi între ședințe, după care vom lucra energetic. 

Este natural să-ți pui o astfel de întrebare, iar cel mai onest răspuns pe care ți-l putem da este  „DEPINDE”. Ne vom strădui însă să explicăm de ce acest răspuns. 

Primul lucru pe care ai nevoie să-l cunoști este faptul că un proces de vindecare necesită timp, răbdare, susținere din partea terapeuților și muncă pe „persoană fizică”, cum ne place să spunem noi. Altfel spus, nu este doar despre munca terapeutică ce ne revine nouă ca echipă, ci și de străduița ta personală, pe care o depui tu cu tine și pentru tine. Mai exact spus, ne referim la câteva aspecte importante: ieșirea din zona de confort; prezență – a fi propriul tău observator al experiențelor prin care treci; conștientizări personale și schimbarea unor perspective asupra vieții, Creației, lumii vizibile și invizibile; a pune în practică recomandările pe care și le facem (ex. exerciții practice, meditații, rugăciuni și acatiste, inițieri, folosirea unor alte tehnici sau terapii complementare etc); blândețe și perseverență în lucrul cu tine. 

Recomandarea noastră însă, oricare ar fi tema ta de lucru este să faci un număr de 5 terapii consecutive (ședințe săptămânale) pentru a simți cât mai bine schimbările care au loc.  Un alt motiv pentru care recomandăm acest număr minim de ședințe este pentru că oricare ar fi tema ta de lucru, în procesul terapeutic apar și alte conștientizări, ies la suprafață aspecte ale tale care necesită înțelegere și vindecare, dar la care foarte probabil nici nu te-ai gândit.

Pentru claritate, vom exemplifica cu una din temele importante: relația de cuplu, fie că ea există dar te confrunți cu probleme, fie că nu există, fie că ai constat că ultimele tale relații prezintă anumiți numitori comuni. Ca să ajungi în punctul să te bucuri pe deplin de o relație de cuplu armonioasă și care servește binelui tău suprem, ne vom uita la diverse aspecte care o influențează: relația cu părinții biologici, relația și poziționarea ta în raport cu familia maternă și paternă, integrarea energiei feminine și masculine, programele și credințele personale, iubirea de sine și stima de sine, puterea de iertare, karma personală, karma de neam/ familie sau bucuria de viață. În unele cazuri, relația de cuplu este influențață de jurăminte, promisiuni și experiențe trăite în viețile anterioare. … Pentru a da doar câteva exemple de factori care afectează existența și calitatea unei relații de cuplu. 

Abordarea noastră în ceea ce privește costul unei ședințe de terapie este una care ține cont de legea datului și primitului. Altfel spus, dorim ca schimbul să se facă în mod corect din perspectivă divină, evitând să ne îndatorăm sau să ne împovărăm cu datorii karmice. În plus, uneori există diferențe mari de efort și implicații în ceea ce privește temele pe care le lucrăm. Și, da, uneori depinde de relațiile dintre noi și tine la nivel de Sine Superior sau karmă. Din acest motiv preferăm să măsurăm în diverse feluri prețul corect pentru fiecare sesiune de terapie. 

Practica ne-a arătat că prețul pentru o ședință de aproximativ 60 de minute, susținută de echipa de terapeuți ChakanaVibes, formată din Ana și Liviu, poate varia între 250-500 lei, în funcție de ceea ce lucrăm și implicații. 

Da, există cazuri în care, pentru cei interesați să intre într-un proces terapeutic pe termen lung, putem aplica un preț preferențial de abonament. Acest lucru însă este condiționat de măsurarea Voii Divine pentru a folosi un preț de abonament și un număr minim de ședințe.  

În principiu și în general, răspunsul la această întrebare este „DA”. Preferăm însă să ne spui exact ce anume, și să-ți răspundem punctual. Sunt cazuri în care ceea ce se lucrează într-o ședință de terapie necesită mai mult timp pentru ca noile energii să se integreze. 

Din perspectiva și experiența noastră, sunt situații în care folosirea în paralel și a altor tehnici sau terapii alternative este chiar extrem de utilă și chiar facem recomandări în acest sens. Te încurajăm să aplici practici de Respirație Conștientă, tehnici de împământare, sesiuni de terapie Reiki sau să apelezi la constelațiile de familie, masaj, folosirea uleiurilor esențiale, sport echilibrat și regim alimentar sănătos. Totul aplicat și folosit în mod echilibrat!  

În plus și tot din motivele expuse mai sus, vei găsi în Calendarul  ChakanaVibes o serie de evenimente pe care le găzduim, dar și articole care promovează numeroase terapii alternative sau sisteme de cunoaștere

Așa cum precizam anterior, noi recomandăm un număr minim de 5 ședințe consecutive pentru a simți în mod real schimbările care se produc. Între aceste ședințe este de preferat să nu se facă pauză decât dacă există un motiv extrem de bine întemeiat. 

În principiu, în cazurile celor care au mai mult de 5 ședințe de terapie se pot face pauze, în funcție de ceea ce simți tu. Alegerea îți aparține.